Kontorsprofilering

Med kontorsprofilering stärker du företagets varumärke och skapar en trivsam miljö för både besökare och personal. I den här artikeln lyfter vi fram några produkter som kan hjälpa och inspirera dig hur du kan profilera och inreda ert kontor.

Vad är det första kunden ser hos er?

När en kund, besökare eller medarbetare kommer till ert kontor, butik eller showroom; vad vill du då förmedla för känsla? Du kanske vill visa upp företagets tjänster och produkter, inspirera till köp, visa vilka som jobbar hos er eller bara förmedla vad ert varumärke står för. Det finns mycket att tänka på vid inredning av ett kontor. Arbetsmiljö, avskärmning, ljudabsorbering, information, hänvisningsskyltar och estetik är några saker att ha i åtanke.

Några produkter som kan vara lämpliga vid kontorsprofilering är:

  • Hänvisningsskyltar
  • Foliering
  • Frostning av glas
  • Kontorsdekor
  • Dekaler
  • Tavlor
  • Kontrastmarkering

SKYLTA MED VAR NI FINNS

Första intrycket är det viktigaste. Med en fasadskylt syns företagets logotyp tydligt från långt håll och med en beachflagga visar du tydligt vilken entré dina besökare ska använda.

INFORMERA MED HÄNVISNINGSSKYLTAR

Säkerhet på kontoret är A och O. En hänvisningsskylt visar enkelt vägen till vald plats. Det kan vara allt från områdesskylt i form av en karta, trafikdirigering, platsinformation eller Första hjälpenskylt. För att stärka varumärket kan er företagslogotyp läggas till på skyltarna.

Hänvisningsskyltar från Arkitektkopia

AVSKÄRMA MÖTESRUM MED FOLIERING

Foliering har flera funktioner som gynnar både arbetsmiljön och varumärkets marknadsföring. Frostat insynsskydd ger avskärmning och avskildhet i kontorsmiljöer som till exempel mötesrum och konferensrum. Foliering kan också hjälpa ert varumärke att kommunicera utåt på butiks-och kontorsfönster så att kunder eller förbipasserande ser ert budskap. Läs mer om fem fördelar med foliering.

Frostat insynsskydd ger avskärmning och avskildhet i kontorsmiljöer.

Frostat insynsskydd ger avskärmning och avskildhet i kontorsmiljöer.

SMÅ FINESSER PÅ FÖNSTER, DÖRRAR OCH LÅDOR

Med dekor och dekaler är det enkelt att vägleda kunder och medarbetare rätt. Märk upp var objekt och produkter finns, besvara vanliga frågor och hänvisa rätt samtidigt som du visar upp ditt varumärke.

Med dekor och dekaler är det enkelt att vägleda kunder och medarbetare rätt

Med dekor och dekaler är det enkelt att vägleda kunder och medarbetare rätt.

INRED MED AKUSTIKTAVLOR FÖR ATT DÄMPA LJUDNIVÅN I ERA LOKALER

En hög ljudnivå på arbetsplatsen är en av de vanligaste orsakerna till trötthet och koncentrationssvårigheter på kontor. Med akustiktavlor kan ljudbilden förbättras samtidigt som man kan få en informativ eller dekorativ väggdetalj.

Behöver du hjälp med kontorsprofilering?

Inga problem! Vi hjälper dig med allt från temporära lösningar till de som håller i flera år och vi väljer dekormaterial utifrån dina behov. Vi erbjuder allt från idé till montering. Du är välkommen att höra av dig till oss för att bolla idéer om hur vi kan profilera ditt kontor, både för stora och små detaljer.

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.