Dekaler du enkelt sätter upp själv

Dekaler som är enkla att applicera och ta bort

Nu presenterar vi dekaler i vinyl med dot-adhesive som är enkla att sätta upp, ta ner och till och med att flytta på. Perfekt om du vill montera själv.

Idag har många butiker, restauranger och offentliga platser monterat golvdekaler som uppmanar besökarna att hålla avstånd. Efter en tids användning slits dock dekalerna ut och budskapet blir otydligt. Nu går vi mot vinter med tillhörande snö och slask som kommer öka slitaget ytterligare. Då kan våra dekaler vara till stor hjälp.

De är enkla att både montera och demontera vilket underlättar om du vill byta regelbundet. När du byter ut dekalerna kan du även passa på att byta färg eller motiv så att regelbundna besökare fortsätter att bli påminda!

Så enkelt monterar du dekalerna

Tidigare när du har monterat dekaler har det varit viktigt att de fästes på rätt sätt och på rätt plats redan från början. Denna självhäftande dekal är otroligt enkel att applicera och lika enkel att ta bort och du behöver inte anlita en montör.

Dekalen har ett unikt lim som består av små prickar varpå luftkanaler skapas. Denna funktionalitet ser till att luft släpps ut medan du fäster dekalen. Med andra ord blir dekalen fri från luftbubblor och veck. På så sätt får du ett proffsigt resultat samt ser till att budskapet blir tydligt och läsbart för besökare.

Miljövänliga dekaler i valfritt format

För dekaler som skall sitta på väggar, glasrutor, dörrar etc rekommenderar vi främst de miljövänligare alternativen som är PVC-fria.

Vill ni ha dekaler som sticker ut kan vi figurskära till i princip vilken form ni vill. Vi rekommenderar att just på golvdekaler undvika ”kanter eller spetsiga hörn” detta för att förlänga livslängden på dekalen. Även en rektangulära golvdekaler bör ha ”rundade hörn” med en radie på minst 10 mm.

golvdekaler för Black Friday

Proffsigt, tydligt och läsbart

Har du någon gång klistrat upp en dekal vet du hur lätt det är att luft kommer in på klistersidan och det bildas luftbubblor. Rent ut sagt så ser en dekal med veck eller luftbubblor inte särskilt proffsig eller tydlig ut. Antagligen vill du att ditt budskap ska vara tydligt hellre än skrynkligt.

dekaler som är enkla att montera och ta bort

För de korta kampanjerna är dekaler med dot-adhesive perfekta att använda

Dekalerna som fäster på det flesta ytorna

Produkten fäster på nästan alla plana ytor som till exempel glasrutor, målade väggar, dörrar eller liknande och är PVC-fri.

Det spelar ingen roll om det är ett helt skyltfönster eller om det är en mindre dekal, materialet fungerar lika bra oavsett. Behöver den flyttas efter ett tag är det bara att försiktigt ta bort den och applicera på nytt. Vid borttagning lämnas normalt inga limrester.

Vilken dekal är rätt för mig?

Arkitektkopia har lång erfarenhet av dekaler. Vi har lösningar för både permanenta och tillfälliga behov. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt!

Vad behöver du hjälp med?

  • Genom att klicka på skicka godkänner du vår integritetspolicy och hantering av personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.